Första dagen i bilder

Förmiddags promenad längs Ala Wai

Chill på Mai tai
Waikiki beach, såååå härligt!
Middag på hard rock fick det bli, Lottie blev lite väntlös på bord och önskade att vi gått någon annanstans efter 40 minuters väntan. Men maten var ju trots allt riktigt god när vi väl fick den!

Nu är klockan 11 och jag har redan hunnit varit ut på en löptur längs stranden, suttit och pluggat vid poolen, koreograferat lite, druckit kaffe med lottie och varit på upptäcksfärd till mataffären medan Jon, kim och maui ligger helt utslagna efter natten.. Nu ska jag upp ioch ta en snabbdusch, smörja in mig med solskyddsfaktor 30 (JA MAMMA, jag ÄR noga!) och sen gå ner på stranden i min ensamhet tror jag!

Första frukosten vid poolen

Efter fullbokat plan från arlanda, tränga sig före i säkerhetskontrollen, löptur genom chicagos flygplats barfota, världens turbulens i planet och äcklig sallad till middag så har vi äntligen landat på Oahu. Möttes av Maui, Lottie och Kim igår som kom och mötte oss på flygplatsen.
Nu sitter vi och äter första frukosten vid poolen! Det är lite mulet så vi får se vad dagen har att erbjuda :)
btw fredrik, flygresan va inte så hemsk som det låter...
Jon i San Fransisco
Hämtning på flygplatsen
Första frukosten

Arlanda

Kom till arlanda vid 23.00 tiden igår kväll, träffade familjen larsson en sväng innan det var dags för dom att åka hem. Jag somnade på en bänk som en klubbad säl och sov hela natten, medan Jon var vaken mest hela natten, Nu sitter vi på ett kafe och har precis äit frukost, 2 timmar kvar till vi ska boarda.
Får se om jag kommer på med allt visum strul, och jon har inte fårr någon sittplats för att planet är fullbokat, så vi får se hur det slutar! ha det bra här hemma, bye suckers, nu drar vi! ;)

visum och allt med ambassaden...

Dagen innan avresa inser jag ju att mitt visum har strulat ganska mycket, så hela kvällen igår och hela morgonen har jag roddat i telefon nummer, mailadresser och massa olika papper. Och jag kan säga att innan man har tryckt på alla knappar till ambassadens telefonsvarare, tryckt fel och börjat om 3 gånger och när man kommer fram och dom inte har någon telefontid förrän 13.00 så är man ganska less.
Men smarta jag letade fram mina utskriva papper på visumet och hittade ett nytt ansökningsnummer, så jag har hela tiden haft fel ansökningsnummer och därför inte hittat det, men nu är det fixat, pjuh!
.
Nu ska jag packa det sista och väga väskan.. För ikväll lämnar jag Bräcke och imorn bitti lyfter planet!

Snart är det dags..

Nu är det bara 5 dagar kvar till jag och Jon åker till arlanda och mot Hawaii i 4 veckor.
Har påbörjat en packlista, och har insett efter att jag bara skrivit necessär-listan, att jag kommer ha med mig alldeles för mycket saker. Som alltid.
Hm.. ska jag ta de ljusa eller mörka shortsen? Lila eller svart klänning? Vita, röda eller svarta converse? Stora, färgade eller fejk Ray Ban glasögon? Röd-, blå- eller systemkamera, eller alla? Dessa svåra val står jag inför nu när väskan ska packas.. OM MY GOD!
BTW frida, jag hoppas att det kommer en ny design inom det närmaste!

RSS 2.0