mulet....

idag tog vi en taxi til shark bay som ska vara sa fint, men besviken va vi nastan allihopa.... eftersom att det va hogvatten sa var det jatte lite strand, och den strand som fanns va privat.. sa vi fick noja oss emd ett horn av ena strandkanten med tillhorande grasplatt. gick hem innan lunch!

sen har vi bara legat i poolen hela dagen, och frida kom viskandes och sa att det va anna bergendahl som lag bredvid oss pa solstolarna. fredrik ligger uppe pa rummet och har ont i magen sa jag och frida ska snart ga och kopa pannkaka till han! :)

imorn ar sista strand dagen vi har har pa Koh tao, JAG VILL INTE! jag vill inte lamna den har on, goda maten, varma vattnet och allt mysigt har!! usch...

men sen vantar bangkok, jag och frida har konstaterat att bangkok och koh tao har varit det basta pa hela resan! Det enda vi saknar dar hemma nu ar djuren..jag vill allt annat an att aka hem om nagra dagar!!

Koh tao & Thaiboxning

I forrgar kom vi till koh tao, hotellet var battre an vantat och det var fint vader! Det ar skit mysigt har, massa mysiga barer med kuddar pa goplvet och laga bord, reggae musik och smala gangvagar. Det finns inga gatulysen heller sa mamma inforskaffade sigf en ficklampa innan vi akte hit!

Igar var vi pa thaiboxning, jag mamma pappa och frida. det borjade halv tio sa hilda ville hem och eftersom fredrik anda va tvungen att plugga till dykningen sa akte dom till hotellet. Sjuuuuukt roligt att kolla pa boxningen, helt klart vart pengarna!

Idag ska vi ta en lang promenad till en annan del av on och kolla om det finns en finare strand. KOH TAO har iaf varit bast pa hela resan! det blir hit man aker nasta gang man ska till thailand! ocksa bangkok forstass :)


Kata

Ar i kata nu och ska sova for andra natten pa ett jatte fint hotell :) tog ett tag att hitta men blev bra til slut! Idag har vi bara legat pa stranden hela dagen och atit god mat.

Stannar har i 2 dagar till och efter det aker vi vidare till patong dar vi mest troligt blir det boende pa joys cafe som vi bodde pa for 10 ar sen ;)


Krabi

Sista dagen i krabi idag, har sovit har i 3 natter! bara solat, badat och gjort massage. idag var tog vi en long tail bat till Pranang dar det var alldeles klart vatten och jatte fin strand! Sag apor som gick fritt pa on och kollade in hotellet som mamma och pappa bodde pa for 20 ar sen.

imorn ska vi aka vidare till Kata, med farja.... jag gruvar mig redan! jo just ja, vi har hyrt kajak ocksa, igar, och jag grinade heeela vagen nastan fan vilken panik jag hade. USCH!

har forsokt att lagga ut bilder pa bade bloggen och fb men det funkar inte vid dom datorerna jag suttit vid an.. far se om det kommer upp nanting senare! ha det bra dar hemma!

PUSS

grand palace

idag har vi varit och kollat pa grand palace, det var sjukt mycket folk bara thailandare typ sa det lar ha varit nan speciell dag for dom att be eller natt! Efter det har vi bara gatt och strosat pa stan. Mamma och fredrik badade fotterna med nagra fiskar, huuuua! ska val forsoka vaga det jag ocksa.... nan dag!

ska snart ut och ata middag och sen blir det shoppa lite. imorn kvall bar det av till krabi, sa far vi se vad som hander dar!



bangkok

Sitter pa hotellet nu efter en promenad bland straken. har atit skit god mat for bara 150 kr for alla 6 personer!
Och som moster och peter sa, sa var det rattor pa gatorn, fyyyyyfan sag min forsta ratta idag och jag holl pa att dooooo! harig och javlig.. uscha! Men det ar riktigt mysigt har faktist, nastan lika mycket thailandare som turister i omradet.

Hotellet.. eller ja hotell vet jag inte om jag ska kalla det.... slitet som fan och inte frascht alls, men vi ska val anda inte spendrea sa mycket tid har! Ska snart ga och lagga oss eftersom alla ar sa himla slut efter resan som borjade i torsdags kvall. men nu borjar tiden ta slut sa vi far horas nage mer sen. imorn blir det aif tempel och floden >)

RSS 2.0