Diamond head

För det första.. jag har kommit in i hawaiilunken tror jag.. får absolut ingenting gjort, så det måste vara det.
Igår tog jag jon och maui en promenix till diamond head, först var det ganska långt dit, och sen var det långt och brant upp, och efter det så var det ju såklart lika långt hem igen... eller förresten, vi valde en väg som var längre, varför?
När vi kom fram och hade ont lite här och var, mest i fötterna då, så satt vi oss på Duke's med Lottie och käkade lunch och drack goda drinkar!
.
Eftersom att Hawaiian King numera har blivit ett pensionat så är det förbjudet att sitta ute efter klockan 10 på kvällarna, så jag gick upp och satt mig på rummet och käkade glass med lottie och dom andra drog på the shack.
Och en sak till.. tog en shoppingrunda inne på Victoria's secret igår.. och vad kom amanda hem med? Jo, en vattenflaska? och okej, två par trosor som var på rea.
.
Idag är det söndag.. och för alla er där hemma som inte vet vad söndag på hawaii betyder, så är det DUKE'S ON SUNDAY! efter att vi va där förra veckan så bokade jag upp alla söndagar där. Ska filma idag så ska ni få se alla snygga moves på dansgolvet.. haha! Men här har ni en annan video :)
Redo!
Blev lite jobbigt för jon med trånga utrymmen, men hallå? det va KOLSVART där inne, så det blev väldans jobbigt för mig med. och det hjälpte inte direkt att Maui gick och berättade spökhistorier typ... 
Den här trappan sprang vi uppför, typ 3 gånger.. eller?
halvvägs upp.. måste stanna och vila lite!
WAIKIKI! Ja, jag vet att jag är snygg....

Kommentarer
Postat av: HP

För typ arton år sedan åkte du snålskjuts i mammas mage uppför dom där trapporna. Tur för dig att hon var hyffsat tränad redan då. Det blir väl en vända till uppför trapporna när Fredrik kommer. Ha det bra !



2012-01-09 @ 07:17:46
Postat av: HP

För typ arton år sedan åkte du snålskjuts i mammas mage uppför dom där trapporna. Tur att hon var hyffsat tränad redan då. Det blir väl en vända till uppför trapporna när Fredrik kommer. Ha det bra !



2012-01-09 @ 07:43:53
Postat av: Frida

vad hände med inlägget du skrev igår kväll då?

hörde att du hade hittat en balklänning... VISA!

och hur funkar powerbandet egentligen?

PUSS från din älsklingsyster

2012-01-12 @ 08:02:42
URL: http://bruuman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0