onsdag

imorse på idrotten sp hade vi bara teori, pulslära.. kanon kul! slutade halv 11 och efter det så hade jag studietid till alv 3 då min andra lektion började. gjorde i stort sett ingenting på studietiden, bara satt.. satt och funderade på huuuur mycket som helst, lyssnade på timbuktu och läste "Så dumt". på naturkunskapen så försökte jag komma på lite till upppgiften som ska vara klar om 2 veckor, men kom fan inte på ett skit, mitt huve har varit totalt borta, inte orkat nånting.. ville helst bara hem och gömma mig under täcket...
efter skolan kom lina och fredrik in till stan så vi åkte till lugnvik för att vara barnvakt till SÖTASTE Mackan !
Har käkat, och nyss duschat.. lina stack precis till nån kompis oc fredrik är ute och går med Sivan. ska snart kika idol, och sen åka till famma för att sova!
Imorn blir det plugga plugga plugga fram till klockan 1 då ja har första lektionen, men måste på skolan till halv 9 för att göra matte, engelska, data och naturkunskap. åker hem till bräcke, och det är det NORBEEEEEEERG som gäller! <3


Fredrik J. ♥

fredagsmys

imorse när jag vakna så va jag faktist ovanligt pigg! :)
gjorde mig iordning, va sjukt pepp på dans.
men när jag elin och martina satt och åt frukost ringde mamma och sa att jag inte får anstränga mig så mycket för vi fått provsvaret och jag har fortfarande någe virus i kroppen.
sjuuuukt le! så ska bara kolla, vara med lite granna. åker kanske hem 11.17.
ikväll har jag absolut ingen aning om vad som händer, imorn ville fredrik till mordviken på fest, men tror jag kankse stannar hemma.


bara för att jag har en bra kusin! <3


måndag

idag är det precis 2 veckor sen jag skrev sist, så tyckte det va dags nu. 
haft balett nyss, guuud så jävla jobbigt det är alltså :o träningsvärk imorn kan jag lova!
snart blir det engelska, och sen stannar jag i stan ikväll. tror jag åker upp till famma och kollar på tv hela kvällen elle nått.
va in på monki och hittade ett par jeans för 20 kr, så jag orkade inte änns prova dom, utan köpte dom direkt ^
Funderar på att köpa en skit snygg klocka också, men får se hur det står till med ekonomin..


RSS 2.0