skönare helg!

I fredags blev det gorume med emma larsson :) Sen kom ida och moa till lägenheten så vi 4 satt och spela spel hela kvällen, sjukt kjul, varför gör man inte det oftare? ;) lördag blev det målning av kök och film på kvällen! va även en sväng till johansson i mordviken, man hade ju lite att skratta åt iaf! HAHA.
Idag är det jobb som gäller hela dan, kom ner och hälsa på vettja!


helgen

Fredag blev det hockey med clara och emma österberg! :)
när den va slut gick jag till blondie där bl a ida och moa va, dansade som faen!
vid 12 gick dom på gourme så då busade jag med fredrik, jesper och hampus.

Lördag så fixade vi lite i köket, bastade hos pålsson med lite folk, trevligt :D

Grattis till carola! <3

tisdag ärlikamed studietid

Ställde klockan på 7 för att kliva upp och fika. Satt mig och pluggade vid halv 8, och har suttit tills nu, ska snart med bussen till stan... är klar med Ma A, men måste ändå dit? I dont get it :s Svenska sen, jobba med fördjupningen.. tror jag åker hem 13.33. Det är så sjukt svårt med svenskan, vet inte vad jag ska skriva om :o har typ läst 10000 sidor om balett och fridans... och skrivit av skrivit av skrivit av... bara en massa skit. för väl se hur det här slutar!!
ikväll kankse det inte blir nån aerobics för Jessica är tydligen sjuk eller nått. det suger!

asså shit!

Va jag saknar denna brud!
Kort sagt, Jag va helt enkelt en gladare person när jag hade dig!




äntligen fredag!

tack och lov att jag tog bussen 6.15 imorse, fick sms av emma nyss och dom åkte nyss från bräcke men ifrån gällö blev det buss! SKÖNT! ^^ 
Dans idag från 9-12 så ska försöka hinna med 11.33 tåget hem :)
ikväll blir det träffa carola och kanske frida, karin och se på film! GILLA.

CORRALEJO 8 mars, ja tack! ;D


TACKA VET JAG MTV!!!!






skola

igår åkte jag in med bussen 6.15, käkade frukost sen ahndledning, åkte in i onödan typ för hade inte en enda lektion. så jag emma och anna gick på subway och snackade skit :) sen gick vi upp på biblan och lånade lite böcker till fördjupningen! tog tåget hem vid 11.30 så när vi kom till bräcke gick jag och emma på biblan och plugga i nästan 2 timmar!
gick till fredrik och började riva överskåpen i köket, tvätta och måla taket! :)
aerobics 1 timme, det va fan över 30 pers som va där typ :o

gold's idag på idrotten, sen 11.30 tåget hem tror jag! SWEET!

convent.

åkte hem halv 10 imorse och käkade frukost och gjorde mig iordning för convent :) åkte dit vid halv 11 så jag och frida hann träna lite på dansen, eftersom den inte blev klar förns igår kväll :s körde cirkelträning med barna, sen blev det dans! när vi var klar i hallen gick jag ner på johanssons och träffade fredrik 30 min, sen middag  med max, claes, famma och elsa. tog en promenix ner på byn med pappa och frida, så nu sitter jag på bilisten med fredrik och läser http://www.felsms.com/ så sjukt kul! :D


städning & matlagning!

igår så klev jag och fredrik upp klockan 8 för att städa lägengeten, vi höll fan på till 16.20 :o visst, vi käkade lunch och middag med det tog sammanlagt 1 timme. så nu är lägenheten ordentligt städad!! :D skit fint ;) på kvällen så träffade jag carola, gick på ica och köpte SJUKT goda muffins! drack te och fikade hemma hos hennes mamma fram till klockan 10 ungefär. Kollade på Twilight när jag kom hem, somnade som vanligt... men fan va mycket bättre böckerna är altså :o
vaknade 11 idag av att det lät som fasn ifrån köket, klev upp och då ser jag fredrik står och smörar sånnahär rutiga hårdbrödmackor på diskbänken... haha! kollade ett avsnitt av prison break sen va fredrik tvungen att åka till s-vall och handla något. så jag satte igång och laga kyckling! :) ska bjuda frida & fredrik på mat imorn så skönt om kycklingen iaf är klar! ska snart ut och träffa emma larsson, och sen kommer niklas och säger hej :) Aerobics ikväll med mami och frida (y) gilla!

Tänndalen!

i förrgår åkte jag, fredrik och olle upp till stugan vid 5 tiden, när vi kom upp så gjorde vi inte mycket alls och gick och la oss tidigt, skönt!
igår så åkte vi lite skoter, badade badtunna (eller vad man nu ska kalla det, grymt iaf!) gjorde oss iordning och käkade jätte god mat! sen satt vi bara och pratade fram till 12slaget. Moffa, jag skulle fråga dig om du kom ihåg magsjukan i TUnisien nån gång på 80-talet?! HAHA, gick och la oss vid 1 och vaknade runt 12 imorse och idag har vi inte gjort så mycket, tvingade med fredrik ut på längdskider?! det är fan det roligaste på länge, skratta till jag grinade ;) har precis åkt skoter men olle och fredrik släppte av mig i stugan för dom skulle ta en tur till, så ska strax gå och duscha sen byta om till mjukisar och t-shirt!
har haft understället på mig 2 dagar i rad nu, och varje gång jag ser mig själv i spegeln tror jag att det är mamma :o HAHA!

här kommer iaf lite bilder från dagarna!

fredrik, nova, philip och andré :)




en av fredriks 7 vurpor på platt mark!

eftersom jag nästan aldrig sitter vid datorn nu för tiden så har jag helt glömt bort att lägga upp lite bilder frånjulafton så här får ni några!

famma, kim och lottie!


frida & mamma


johanna!


världens sötaste Max!

RSS 2.0