massor av kärlek

efter en vecka med dans med grymma människor på stråket, lite jobb och en sjukt bra helg så är jag suuuper nöjd! Igår stog jag frida och stina på stortorget från 20.15 för att få bästa plasterna, dom väntade på Håkan och jag på Timbuktu, nånting som jag konstaterade under håkans spelning var att han är nog den som har mest trogna fans av alla svenska artister... fan, hälften gren ju så dom knappt kunde andas, Haha!
Och efter fem timmars väntan så öste timbuktu upp på scen och då insåg jag att alla timmar vi stått och väntat var så jävla värt det! Han blir bara bätte och bättre för varje gång jag hör och ser han! Gaaah, galet..... galet!
bilden lånad från http://op.se/kulturnoje/yran

som jag längtat...

ÄNTLIGEEEEEN! ikväll blir det gatufesten med frida, karin och fredrik för att se Håkan hellström och Oskar linnros men framför allt MOVITS! och Timbuktu ♥ Fyfan va jag läntar! sen är det ju en annan femma att vi kanske kommer hem vid halv 4 tiden och att jag börjar 7 imorn, men det får det va värt :D
.
i övrigt så har veckan varit fullspeckad med jobb, jobb och mer jobb. Men igår eftermiddag stekte vi i Sjöändan i finvädet så lite sol har man fått iaf, och så länge som jag badade igår har jag inte gjort på flera år! det vill säga typ 10 min, men ändå ;)
TOOOOONIGHT! får ont i magen för jag längtar så sjuuuuukt mycket!

göteborg!

har haft 4 härliga dagar i gbg hos moster och kusiner i deras nya hus!
Tog en promenad i villaområdet där dom bor, jag och frida tror att det blir nya wisteria lane....
Myslunch på stan i finvädret!
Kanske världens snällaste unge, inge gnäll at all!
En heldag på Liseberg som inte alls varade så många timmar som den brukar! Eftersom den längsta kön vi stod i på hela dan var 13 minuter så hann vi åka huuuur mycket som helst, istället för att köa 60 min som man brukar måsta göra och stanna till stängning :p
Ett måste varje gång man är på Liseberg är att gå till spelhallen och ösa på dansmaskinerna till 5,6,7,8 och cotton eye joe! eftersom att frida inte vågade utmana mig den här gången så var jag tvungen att utklassa hilda ist! ;)

var och kollade på Carl-Eijnar häckners variete som hade premiär på kvällen när vi va där, och den här sjukt (!) starka killen och en lindansös va också med :)
.
Resten av alla bilder har jag i telefon som jag inte orkar lägga över, men det här får duga! GBG i mitt hjärta.

RSS 2.0