ska man eller inte?

hade tänkt att gå på träning ikväll, men 4 varv känns för kämpigt! längdskidorna är mer lockande!!
Update: Kokar potatis med hjälp av 118100, steker fisk och håller på att ta på mig understället för jag och frida ska ut i spåret.. nyttigt!

18 år

även fast det bara är slutet på februari så har mamma redan börjat fråga vad jag önskar mig när jag fyller år... och här är lite av min önskelista:

koka bagels?

Nu sitter jag här med en kopp te, helt slut.. eller nästan, efter att ha rostat musli, gjort 2 fil limpor, vispat vispat och vispat ännu mer smet till kokosrutor, och jag har faktist gjort bagels idag! sånna som dom alltid äter till frukost på oc ;)

Så dagen har bestått av att få dom där jävla bagels:sena.. eller vad det  nu heter, att jäsa, bakas ut, jäsa igen, och tro det eller ej men man skulle koka dom små munkliknande bröden! och pensla dom, dekorera dom med olika frön och ost, och nu äntligen (!!!) är den sista plåten i ugnen. och bara för att det varit sånt jävla stök att göra dom (det har tagit mig 4 timmar att göra alla dessa olika grejer) så kommer dom säkert att smaka bajs också....
men timbuktu har varit med mig hela dagen i köket så jag har stått vid spisen och dansat, hoppas bara inte att nån granne har gått förbi och sett mig!
Det jag egentligen bara tänkte säga är att jag känner mig ganska duktig efter dagens ståhej, men istället blev det ett långt jävla inlägg om bagels....
Tummen upp är fejk... det här var inte alls värt allt besvär.........

volontär resa!

igår va jag, anna och mamma på informations möte om volontärresor, faan va sugen jag är på att åka, helst imorn! men det kostar ju lite så nån dag ska jag och anna sätta oss och skriva dom jädra stipendie ansökningarna :)
om det nu är nån jätte rik människa som läser det här och inte vet vart ni ska göra av pengarna så tar vi gärna emot sisådär 40-50 tusen, skulle sitta fint!

brainday idag, och det betyder att man ska plugga.. och det har jag faktist gjort! skrivit klart min suspense story, så jag tycker att jag förtjänar lite tid till att koreografera!
och när man ska göra ett öppningsnummer för ungefär 40 pers där nivån skiftar gaaaanska rejält så är det helt plötsligt inte så lätt längre... så såhär ser min koreografi än så länge... det är ganska svårt att veta hur det kommer att se ut också.. god damn! men det går ganska bra iaf :)
idag bjuder jag på min vackra min, + att det ser ut som att jag är halv flintis på ena sidan av huvve. men men! ;)

havregrynsgröt och trasig ipod

Havregrynsgröt och hallonsylt till frukost måste ju vara det bästa som finns! men nu sitter jag här på skolan och mår illa efter all frukost, hoppas på att det försvinner när vi börjar dansa :)

Igår när jag skulle lägga över musik på ipoden så låste den sig och jag trodde att det var kört, så många gånger den har strejkat men överlevt! men idag när jag startade den så funkade den prima, så jag väntar på död dagen och jag tyvärr måste införksaffa mig en ipod touch som jag egentligen inte har råd med!

men nu väntar jola på mig... bäst att skynda sig!


tårtbak

Är barnvakt åt Max i helgen, och eftersom att vi va borta när han fyllde år så har vi kalas idag istället!
så nu har jag och max hjälpts åt att göra tårtan som blev huuuuur fin som helst ;) Lite kladd men snygg blev den iaf
:D 

dans och träning

idag har vi haft dansmöte och bestämt nästan alla kläder vi ska ha till showen, shiiiiiiiiit va roligt det kommer bli! inte så himlans länge kvar nu med tanke på allt vi har att göra! men kommer nog att gå bra :)
Har redan bytt om för dagens träning, annars har jag en tendens att stanna hemma och sitta här ist.. men så blir det inte idag för snart blir den en timmes plåga och kämpande med carola svanberg! :)

sunday

igår somnade jag innan 22.00, fan va skönt! men det betyder också att man vaknar innan 8 på söndag morgon, så idag har jag suttit uppe och laddat med oskar linnros för igår beställde jag och anna biljetter till den 4e mars :D JAG ÄR SUUUUUUPER GLAD!
Men nu måste jag göra mig iordning och gå till dansen! PUSS

BTW, Christian walz va bäst igår!

pluggtime

kom hem halv tre, drog ner persiennerna i köket, slängde upp alla papper från veckans lektioner, startade datorn, gjorde te i min superfina lila tekanna och tände ljus! perfekt pluggtime :) plussa på bra musik så går det riktigt bra faktist! (y)
Har också kollat efter jobb, så ikväll ska jag få lite hjälp av mamma att skriva klart mitt cv! och har hittat det perfekta jobbet för mig :D men vad det är får bli en hemlis till vidare! ;)
kan ju också meddela att jag saknar det här rätt mycket just nu i det här jävla kalla, blåsiga landet!

wassup wassup

huuuuuuur tråkigt kan man ha? stannade hemma från skolan idag för jag mådde så jävla dåligt imorse, men nu är det bättre och nu sitter jag här hemma alldeles själv, utan nånting att göra?! kollat facebook typ 10tusen gånger dom senaste timmarna, läst bloggar, försökt koreografera lite utan att dö för jag svettas för minsta lilla.... usch!

det här suger!


Thailand videos

Har precis städat klart sminkrummet och det blev som nytt! Shiit va dammigt och skitigt det va där inne... Tänkte iaf lägga upp videos från thailand, och ja.... det blev ju som det blev med filmningen!

här får ni dom 2 första




RSS 2.0