Ses i februari!

Ikväll tar jag och Jon tåget ner till arlanda och imorn lyfter planet mot Hawaii.
Så ni som är intresserad av vad som händer på andra sidan jordklotet får följa mig på http://abruman.blogg.se/resor/
PUSS!

cancer och rökning

Skriver Nk arbete om cancer... även fast man ska ta all info med en nypa salt så kommer man ju att vara rädd för allt framöver! och när man läser om rökning, undrar jag hur det änns kan vara tillåtet och lagligt? helt sjukt ju, kommer aldrig våga stå bredvid nån som röker längre.. sorry emma! haha.
Och solen, jag ska snart utomlands ju :o solskyddsfaktor 50 here I come!

listor..

Numer har jag listor på allt plugg, för att jag ska komma ihåg allt jag har att göra.
Jag har påbörjat en packlista...  svårt att veta vad man ska ha med, man tar ju alltid med för mycket?
Jag har en önskelista till jul, och den tänkte jag fylla på nu!
Skivor:
Timbuktu - En high 5 & 1 falafel, Oberoende framkallande, Alla vill till himmelen men ingen vill dö, The botten is nådd.
MOVITS!: Äppelknyckarjazz, Ut ur min skalle

i said a hip hop the hippie the hippie to the hip hip hop

Har varit och lånat Planet hiphop- boken på biblan och sitter nu och gör SOMS arbetet. Riktigt intressant att läsa om hiphop kulturens urspung och all musik och filmer som finns om det. Sitter nere på rummet och lyssnar på Sugarhill Gang - rappers delight, pappa sa precis att det va till den maui och kim börja "snurra på huvve till i torvalla".
Fortsätter lyssna på riktigt, riktigt gammal hiphop och fortsätter plugga nu. Förresten måste det vara världens längsta låt med världens längsta text.
i said a hip hop the hippie the hippie to the hip hip hop, a you dont stop the rock it to the bang bang boogie say up jumped the boogie to the rhythm of the boogie, the beat.
http://www.google.se/imgres?q=hiphopare&um=1&hl=sv&sa=N&biw=1138&bih=535&tbm=isch&tbnid=cq2NwALb5-YbUM:&imgrefurl=http://missymissme.blogg.se/2008/may/&docid=ujWM5bqxIzmuWM&imgurl=http://missymissme.blogg.se/images/2008/hip_hop_files_lil_crazy_legs_ra1980_083_1210152876_1677130.jpg&w=500&h=803&ei=4qzfTvm2MqXQ4QSTxoHwBw&zoom=1&iact=rc&dur=402&sig=114747440391994794498&page=3&tbnh=145&tbnw=90&start=22&ndsp=10&ved=1t:429,r:1,s:22&tx=45&ty=95

Uppfostran & dragningkraft

Jag tror det handlar om det, uppfostran.
.
Det jag menar är att alla mina saker, har enda sedan inköp varit van att ligga slängd på golvet, de har lärt sig att ligga fint där mitt på golvet i vägen för alla som vill entra mitt rum. och de kanske till och med tycker att det nuför tiden är trivsamt? För på något konstigt vis så hamnar dom alltid där till sist. Alla saker, såsom converse, träningsskor, fina skor, slitna skor, byxor, läxor, väskor, underkläder, pengar, datorer och dvdboxar.
.
Dom har en dragningskraft till golvet, för det är platsen där dom har spenderat sin mesta tid när dom haft mig som ägare. Alltså är dom uppfostrad till att ligga fint. på golvet. i vägen.
.
Jag skriver detta inlägg, eftersom jag i helgen hängde upp mina kläder på galjar, ställde alla skor i bokhyllan och radade upp väskorna på sin plats. Men idag när jag kom hem låg dom där igen. trivsamt. på golvet. i vägen.

Jag är övertygad, dom hade säkert jordnötssmör!

På LIDL igår så letade jag hur länge som helst efter jordnötssmör innan fredrik till sist beslutade sig för att fråga personalen.
Fredrik går fram till en person som troligen kommer från ett främmande land, för han bröt på svenska.
Fredrik: Ursäkta, har ni jordnötssmör?
Killen ser ut som ett frågetecken varpå han tveksamt säger: Va?
Fredrik: Ja, alltså jordnötssmör, har ni det?
Jag förtydligar: jordnötssmör?! har ni det?
Det ser fortfarande inte ut som han förstår oss men svarar (på "turksvenska"): Nej nej, här har vi baRa vanliGt smöR. (Och pekar på kyldisken där bregott och lätta ligger placerade.)
.
OKEEEEJ! Jag vet, det låter inte alls lika kul nu, men ni skulle vart med, ni skulle vart där, då hade ni förstått det roliga i det hela.

till tomten från årets snällaste unge!

Ja jag ser mig själv som en unge..
Även fast det är lite sent så tänkte jag att jag skulle skicka min önskelista till tomten och övervägde att skicka ett gammalt hederligt brev, men kom snabbt på tekniken går ju frammåt och om jag adresserar det är blogginlägget till tomten så måste det komma fram fortare än vad ett brev skulle gjort.
  • Presentkort på Stadium, Cdon.com, indiska och ikea.
  • Säsong 5,6,7 av Desperate housewives
  • Säsong 2 av 90210
  • Säsong 8 av One tree hill
  • Säsong 6,7 av Greys anatomy
  • Pengar till Hawaii
  • Löpartröja från Soc
  • Nike jacka
  • Nya träningsskor

RSS 2.0