http://abruman.blogg.se/resor/

ska blogga lite medan vi är borta, och det kommer jag att göra på http://abruman.blogg.se/resor/ 

ha det så himla bra här i kalla sverige, för det ska vi ha! :D

modevisning

sitter här och kollar när fredrik har modevisning, lite problems vad han ska ha med sig för kläder till thailand.. måste vara jobbigt!
Idag har jag både hunnit med att åka skidor med frida, träffat carola, fört över pengar till mami och ätit thaimat.. måste ju ladda inför resan nu ;) Och precis nu smsade mamma och fråga om jag ska med till ylva, så har inte tid med det här längre, puss hej!

julaftonen

riktigt mysig julafton, med ovanligt lite paket! undra va det beror på ;) haha.
Men fick 2 par tjockstrumpor, precis som jag önskat mig (y) trosor, mycket pengar, tekanna+koppar+teér, presentkort :)

 LIIIIIIIIIIIIIIIIIIILA!

Såhär på juldagen så bestämde vi oss för att ta ett pass challenge, så är helt slut i kroppen just nu! därför så blir det good lunch nu, lax och potatis!

bättre sent än aldrig

har lekt med stella idag och myst med lilla vera :) Har inte gjort mycket nytta idag alltså! mest bara.... varit. och inte haft nån julkänsla alls, det känns verkligen inte som att det är julafton imorn heller.. men jag kan väl inte ha blivit för gammal för julafton liksom? inte än!

Och igår hade jag inte ett skit att kolla på när jag skulle gå och lägga mig, så började kolla på paradise hotell på tv6play! HAHA, herreguuud! Men jag älskar Jean Pierre, göteborska alltså ♥ och de gjorde jag när han va med i ung och bortskämd också! looove. resten av kvällen läre förbli paradise avsnitten, ett efter ett! (y)




vilda äventyr med familjen thornberry

idag har jag och frida varit ute på äventyr!
tog på oss längskidorna och skulle åka en sväng, slutade med att vi skulle upp för monäsberget, i djupsnö! gick bra, men det var lite tungt bara, kommer nog ha bra jävla träningsvärk imorn ;) SKÖNT!

blev precis klar med baket, har gjort knäck, smörkola, kokostoppar, pepparkaksbollar och cornflakes i choklad, så nu är jag le som fan.... men det roligaste är kvar, disken!

ska till lägenheten och städa snart också... mindre kul eftersom fredrik bara gnäller på hur jag dammsuger och torkar golven, tycker han kan göra det själv! men men...

Ikväll kommer små kusinerna till stan också :D ♥

sammanfattning: en bra start på lovet!


ser ut som en seriefigur

haft dansdag idag, riktigt roligt! fast det blev mest lek typ, och liite dans iaf :) shit, kommer sakna mina tjejer, det är sjukt många veckor till nästa pass! men ganska skönt att vara lite ledig också :)
Precis kollar på parlamentet, och den nya killen, shit va jag älskar han jag asgarvar bara av att kollar på han typ, nej inte riktigt, men nästan! Så sjukt rolig röst också ;) han ser ut som en seriefigur... eller är det allram eest han är lik?
hittade även den här underbara låten från tsatsiki morsan och polisen, spola till 1.19


thailand

sitter och läser massa om thailand och vart vi ska åka cóch vad vi ska göra, shiiiit alltså! inte sååå länge kvarm och jag längtar som en galning!

Ska snart ner till momma och moffa och äta middag, och efter det tror jag att vi skulle till emma och adam, får väl se om fröken är hemma! :)

lördag morgon!

sitter och har precis kollar på 2 avsnitt av julkalendern och tryckt i mig gröt! Ska snart klä på mig för att dra på cirkelträning, inte ofta det händer men som sagt, plöstligt händer det!

Sen tror jag att jag, frida och mamma skulle ut och åka skidor kanske, och jag ska göra knäck, städa, koreografera och planera inför morgon dagen :)


timbuktu!

Sitter nu och väntar på att mina varma mackor ska bli klara, ska nsart göra oboy och så är dagens middag klar! Fan va gött! Mys framför tv:n blir det heeela kvällen + nån timme på koreografi, för jag har gjort klart engelskan idag!! eller ja, vi tar en bit i taget, nu har jag bara presentationen kvar... men det tar vi imorn innan lektionen! :)

låt mig få tända ett ljus!

sitter här nu och dricker glögg och äter pepparkakor och lyssnar på mysig julmusik!
Eller så inte, men man har ju kunnat önska.... utan jag sitter här istället med engelska uppgiften, två svenska uppgifter och lyssnar på jul musik.. Mindre mysigt! men jag har iaf frida som sällskap och två tända ljus på bordet, och huuuuuur mycket papper och gammal reklam som helst.. aja, taggar för träning ikväll iaf!


Ma B, Idolfinal och fredagsmys!

Morgonen började med 4 timmars långt NP i matte B, gick bra, eller jag hoppas iaf att jag får g ;)
Har precis varit och tagit vaccin till thailand, hämtat ut biljetter till rewind på söndag och nu sitter jag med en kopp blådärs te och lyssnar på när vi gräver guld i usa och tänker på britta! ^^

middagen idag består av kycklingfilé, hittade ett recept på ica från santa maria som jag ska göra ikväll :D Och vid 20.00 skulle jesper komma förbi i lägenheten och kolla på idolfinalen! blir troligtvis glöggmys och skit snack!! GILLA!

Nu står frida bakom datorn och håller på med sina förbannade vörtbröd som hon ska sälja imorn med tycksa gruppen på torpet... men tråkigt nog ser det faktist ut att gå bra för henne idag.....



ungefär exakt såhär snygg är två av systranra bruman på en fredagseftermiddag som denna.

Jamaica

Shit va jag älskar engelska..... ska skriva om ett land och jag har valt Jamaica, har hittat massor med info men hur svår engelska är det inte då? :o Får se hur länge jag orkar sitta med det här.

Är hemma med syrran som är sjuk idag, får se om min magont går över till 12, då åker jag in till stan för gym!

Har börjat snackas mycke om showen nu, även fast det är sjukt länge kvar så måste vi planera länge, så det inte blir som i fjol att man kommer på allt i sista sekund typ ^^ Läääääängtar!

ääääntligeeeeeen!!!

Har jag fått lite inseration till att koreografera till dansen.... Det var väldigt länge sen sist, så om ni frida, karin och jonna läser det här nu, så har jag bytt låt från gravity och det börjar gå riktigt bra, hoppas på att kunna köra lite imorn om vi har tid :D:D det kommer bli awesome ;D

Nya låten ;)

alltid lika roligt

att kolla på när frida bakar, för det går alltid åt helvete för henne! Nu har hon hållt på med nå jävla vörtbröd huuuur länge som helst, får se hur resultatet blir ;)

Kaos i köket, jag kan faktist säga att jag håller på med ett pepparkakshus, som också går åt helvete! Svårare än jag trodde.


vem kan slå philip och fredrik?

Jo tydligen jag ;) jag ägde totalt på boxningsmatchen på wii igår!
riktigt stolt eftersom jag spelat wii bara en gång tidigare.
Spelade bara ett litet tag innan vi slog över till 4an för att kolla på idol, sådär lagomt till andra reklamen somnar jag i soffan, och sådär lagomt innan man får se vilka som får duellera så väcker fredrik mig så jag gick och la mig i sängen, men hörde att det ryktades om att olle fick åka ut igår? Jävlar vilken tuuuuur, nu har han iaf en chans att bli nånting :)
har precis ätit frukost nu och sitter och kollar på när philip och fredrik skjuter pilbåge, vågar mig inte riktigt på det än heller, kan ju förstöra ryktet att jag precis slagit philip och fredrik liksom ;)
I MITT HJÄRTA!

oprah

Sitter och kollar på Oprah och den här 14 barns mamman.... herregud vilket liv alltså.
Ska snart gå och möta hilda på skolan så vi ska handla middag som vi ska laga ikväll för vi är home alone :)
Senare ikväll ska philip komma med wii till lägenheten så vi fyra ska lira lite, och efter det blir det idol! Olle måste åka ut ikväll alltså!

RSS 2.0