Heeelt slut!

det känns som att det ända jag har gjort under lovet hitills är att dansa... dansa, dansa och dansa! ååååh, min kropp känns typ helt paj! Men men, idag efter löpträningen hoppas jag att det känns bättre :)
.
Och vädret som har varit i helgen, helt sjukt skönt! känns faktiskt som rikitig sommar :D men eftersom jag inte har tålamod att ligga ute på balkongen och steka så får jag ingen färg under dom här dagarna heller! ^^
.
Resten av lovet ser ur följande:
Måndag kväll - löpträning, film mys
Tisdag - veckans vilodag! kanske nån som är sugen på att ta en promenad om det är fint väder? :)
Onsdag - Anna kommer tidigt, så ska jag leka med henne, sen 3 h dans
Torsdag - dans
Fredag - dans
Lördag - Ta det lugnt och baka!
Söndag - 18 ÅR! :D:D:D och dans....... sen blir det kalas :)

Emma och Lovisa 18 år!

igår firade vi emma och lovisa som fyllde 18 nyligen!
när vi klev på bussen och frågade busschauffören "om man ska till.." så svarade han snabbt "frösösportstuga! följ bara alla andra på bussen"
Jag var lisbeth salander, fredrik va zorro och jesper.... va sig själv han! Det va riktigt roligt, det dansades för fullt! :) Men vid 2 tiden tog vi en taxi till kebab baren för att J & F skulle käka. efter det gick vi hem och alla slocknade nog på en gång!
Lite bilder från gårdagen.

Skärtorsdag

vilket betyder att det är sista dan innan påsklov! :D Så jävla skönt, men jag har inte en aning om vad jag ska göra på lovet... lär bli chill och träning inför show :)
.
Torsdagar är mina favorit dagagar, så denna torsdag har sett ut såhär (än så länge):
- Klev upp 8 och käkade frukost och kolla på tv.
- 8.25 är den heliga vakna med the voice och daniel paris tiden!
- 9.00 tog jag en powerwalk med hunden runt byn
- nu har jag precis duschat och ska snart dra mig ner mot byn för att äntligen klippa mig :D
.
.
Looooooove ♥↓
eftersom frida har lärt mig att man inte får ta bilder hur som helst... så kommer bilden härifrån

eftersom...

.. att jag inte har nånting vettigt alls att säga, och eftersom det bara är några få veckor till turkiet resan, och eftersom jag sitter och kollar igenom gamla bilder så får det bli ännu mer bilder... gamla sådana!
Älskar öronen! lägg märke till fejkflinet, jag va 11 år och livrädd för egyptiern som ville köpa mig för 50 kameler!
en väldigt liten frida med finklänning i Puerto rico
snart så är vi hääääääär! :D
och har såhär roligt ↓

Bilder..

har tagit lite bilder och tänk lägga ut på bloggen, men man orkar liksom inte.. så här kommer det några :)
Friluftsdag i badhusparken... kan säga att det blev inte många skridsko meter den där dagen!, tack vare mej...
mys på balkongen med hunden!
Kaos på dansen när vi skulle prova med kläderna.. kom ihåg allihopa, 7 maj 19.00 i biosalongen! affischer kommer soon :)
MY BIG LÖVE! Vill inte veta hur mycket pengar jag och frida har lagt på sån här skit... men det är värt varenda krona! :D

take-care-of-yourself-fredag

har nyss varit ute på en skön löprunda... första gången jag tränat på typ 2 veckor så det va riktigt skönt! Avslutade rundan med att gå in på ica och köpte en mango, grape och en påse med hallon :D Och eftersom frida, hilda och mamma ska vara på skoldisco så blir det bara jag och pappa hemma ikväll. så bestämde mig för att boka tv:n nere och kolla på sex and the city, lägga ansiktsmask, hårinpackning, fotbad och äta frukt! Mysigare fredag, en take care of yourself fredag liksom :D det saknas bara att fredrik kan massera mig när han slutar jobbet, det skulle göra den här kvällen fulländad... som ett riktigt spa typ ;)
(Tänkte leta en bild på spa behanlingar och massage... också kom den här bilden upp :o knappast avslappnande direkt :s Hur fan kan folk göra sånt här frivilligt?)

ORM MASSAGE, nej tack!

ÄNTLIGEN!

Efter många år av tvekan om det är värt nästan 1000 spänn så har jag äntligen beställt hela The OC serien för 799:- får se hur många gånger den kommer att ses om... tror knappast jag slår idas rekord iaf!
och kan säga redan nu att jag kommer absolut inte låna ut den, för alla andra boxar har blivit så jävla förstörd för allt släpandes fram och tillbaka! :P
MY LOVE ♥

Våren är häääär

Sitter ute på balkongen och pluggar ARL nu och skriver min riskanalys! Har gjort iordning med filtar, kuddar och en stor tekanna med rött te :) Och solen steker!!
Idag har vi haft NP i Svenska B, vi fick 6 timmar på oss men jag var klar efter 2,5 så det blev en snabbis på skolan bara!
och jag måste bara säga, Justin bieber i mitt hjärta!!! struntar i att alla tycker han suger, för det gör han verkligen inte!!

Sjukt! Systrarna Bruman = B-Girls

Igår satt the whole family och kollade på talang! och så var det en breakdance grupp som skulle köra, så börja vi snacka om när systrarna bruman dansade, så när dom kommer ut på scen så är det ju dom vi dansade för en sommar för hundra år sen :o Sjukt!
Och en av dom hade fortfarnade kvar sin fula fläta!

KussiMussiFicadonCulivitetsPanikuftikum

Måste ta reda på vad det betyder, ordet som man aldrig glömmer när man väl lärt sig det!
IDA PÅLSSON, jag behöver din hjälp, det finns inte på google... Annars är Jörgen min andra livlina

MOVITS!

Om dom kommer till yran är min sommar fulländad!

KÄRLEK!


ååååh! varför?

Har precis duschat, och medans jag gjorde det så satte fredrik på en skräckfilm så när jag skulle kliva ut ur duschen och hämta rena kläder så hör jag bara den där äckliga musiken och allt skit.... så sprang in i tvrummet, och tänkte plugga.... men rädd som man är så går det fan inte!! Så nu sitter jag här.. kan inte koncentrera mig på det jag borde och kollar på en halv skräckfilm som jag kommer bli sjukt störd och psykad av i flera veckor framöver! Bra jobat amanda



just jaaa! Äntligen har vi bokat turkiet resan, men det blev inte som det va tänkt... istället för emma så frå fredrik följa med och vara vårat sällskap! Så den 13e maj lämnar vi sverige för en vecka i värmen :)

hund och katt.. eller?

Nyss varit ute en sväng med cykeln, skulle hålla frida sällskap när hon sprang men jag orkade inte änns hålla samma tempo som henne!! :o snacka om förkyld tjej! Hade även med oss shkira och dexter, hunden och hunden kan man också säga. bara det at den ena är latare än den andra,, dexter låg ungerfär 300 meter efter och jamade som en galning! och han är fortfarande kvar längs vägen.....
nu blir det te med honung för min onda hals, en god macka och kolla på tv med hilda :)

tigerbalsam i mitt <3

efter en helg i tänndalen med skoteråkning och bad så är jag suuuuper mega dunder förkyld! Usch, så nu har jag precis vaknat, smörjt in näsan med tigerbalsam eftersom det är 10000 gpnger bättre än nässprej :) Ska snart göra mig en kopp te och kolla på tv!
mig och min skönare morgon frilla!

RSS 2.0