Rör mig som leoparderna, tänker som en koalabjörn

Igår tog jag och fredrik en sväng till Sundsvall för att hämmta ett lass med jordgubbar, när vi ändå var där så svängde vi in på media markt och kollade på telefoner. Slutade med att jag tog mina pengar som egentligen skulle ha gått till en flygbiljett till thailand och köpte en telefon för..... valde mellan en iphone och en htc, så efter mycket om och men blev det en HTC sensation, hoppas bara att jag bli nöjd! :) 

Nu håller jag på att laga mat, det blir en tidig middag eftersom jag snart ska iväg och jobba mitt andra pass idag! Förkyld och jävlig... haha! men det är pengar, man måste se det så, PENGAR!
.
5 Dagar kvar till göteborg
15 dagar till gatufesten
22 dagar till åsele
36 dagar till yran

tisdag och redan helt slut...

sitter i sängen nu och kollar runt lite på fb och bloggar.. känner att mina ögonlock vill vila lite, även fast jag bara jobbade till halv 3! herregud, hur ska det här sluta? :p
.
funderade på om jag skulle ut och fiska med emma och carro, men det är inte så lockande i det här vädret, får se vad som händer ikväll helt enkelt! :)

första veckan på sommarlovet....

.. har jag tillbringat i stugan, eller nästan hela veckan iaf! Jag, fredrik frida hilda och linn har fiskat,  badat (!), ätit massor med onyttigheter :)
.
Igår va jag fredrik och emma på afterwork på jämtkrogen, så sjukt gott! efter det tog jag och emm en promenad till moa och lekte med henna och christina. Öste runt på byn till Bel arabi.... fyfan, emma vilken sjuk människa du är! :D 
.
Lördagen har bestått av smörgåstårtsbakande, fika hos momma och moffa och nu sitter jag och väntar på att fredrik ska bli klar så vi kan åka på arnes 75års kalas! :) Så typiskt fredrik att man måste påminna han 30 min innan det börjar att han kanske måste börja duscha och göra sig iordning? ååååååh! ^^
Ha en bra kväll, för det ska jag ha! :)
.
Bjuder på en av de 12 sköna låtarna från Sagolandet! 


lång helg med planering för sommaren!

Sitter och lyssnar på min underbara man just nu, tur att jag får låna fredriks spotify premium, för annars hade de fem gånger man får lyssna på samma spår varit förbrukat för länge sen! Resten av ditt liv ♥
Sitter och kollar runt lite för vad jag ska planera in i sommar... eftersom mitt jobbschema är så himla bra, eller? Så ska jag försöka byta nån helg så jag kan göra iaf lite av det jag vill i sommar :) 
.
Såhär ser sommarn ut:
20 juni - Börja jobba som en gris
29 juni-3 juli - Ska redan ha ledigt för en tripp till kusiner med nytt hus i GBG
9 juli - skulle jag vilja byta helg så jag kan ta mig till Svall och gatufesten så jag får se min man!
15-18 juli -  Förhoppningsvis Åsele, har sagt det i 3 år att jag ska, så nu måste man väl se till att ta sig dit!
30 juli - SKA jag se min man! ska stå längst fram och sjunga med i alla låtar!
Resterande dagar ska jag jobba och slita häcken av mig så jag har råd med den 5 veckor långa thailandsresan jag har planerat in 19 december - 23 januari! :)

RSS 2.0