I dont like to be alone at night

fredag: efter skolan blev det jobb, nör jag slutat så gick jag till ida ett tag och kollade läget, men stack hem efter 20 min, tingde karin och frågade om hon ville hålla mig sällskap, så vi gick hem och snackade, kollade på film och så..

lördag: åkte till stan, gick på rusta, fick ett par skor av mamma åxå :) åkte till lugnvik och grillade och så, riktigt trevligt (y)

söndag: vaknade vid halv 8, max sprang runt och runt, åkte hem vid halv 11 typ. skulle möta fredrik på tåget för 40 mintuer sen, men tåget är färsenat, så ska väl gå ner snart och kolla när tåget kommer :P

första skoldagarna..

.. är nu avklarade!
är i samma handledningsgrupp som emma och anna :)
har inte gjort så mycket dom här första 2 dagarna, men man har ju sett en och annan mupp! Haha ååååh gud...
ikväll blir det att jobba, sen kanske jag svänger förbi hos ida och ser hur full folket är.
imorn blir det Ösd igen, ska grilla hos claes och johanna.
sen söndag, och fredrik kommer hem! :D

andra inlägget på en och samma dag, bra amanda.

är inne på min 3 kopp kaffe, under 1 timme.. jag har för lite att göra.
håller även på att kissa på mig, men känns liiiiite för långt att gå till toan..

nu ska amanda roa sig med klipp från kenny begins

helg.

igår lagade jag, karin och frida thaimat hos fredrik, vi + rebecka satt och snacka en massa skit bara, dansade till macarena! ;) gick till lingvall ett tag, men stack därifrån nästan på en gång, somnade på en gång när vi kom till lägenheten.
sen 03.35 ringer fredrik (!) jag svarar, va helt död... kom ihåg han sa att dom vart på nån klubb hela kvällen... aja!

klockan halv 9 ringde alarmet, bara att klvia upp och göra sig iordning för ännu en dag på bilisten... slutar halv 11 ikv, kom förbi och säg hej vettja.

USCH vilken jävla dag!

Bröjade med att jag försov mig, skyndade mig att slänga på mig kläder, sen fick pappa skjutsa ner mig till bilisten.
när jag väl kommer dit och ska skura golvet, så vek sig mitt knä, så jag kunde inte stå, ramlade såklart på skurhinken som tippade och det blev vatten över hela golvet (+ skrivaren)! Tänkte att dagen bara börjat lite dåligt, men hade fortfarnade hopp om att det skulle gå bättre.. Men! går förbi GB glasskylen och ser att det är vatten i, öppnar och känner på glassen, sås! alla glassar i hela jävla kylen har tinat, för nå pucko har dragit ut kontakten.
Så skulle jag göra strips, kokar som fan :s och det började typ ryka, så va tvungen att stänga av hela skiten, rengöra båda fritöserna för att sen börja om.
och till råga på allt så funkar det inte att lägga in ny musik på min jävla telefon!
Mina förhoppningar om en bättre dag dog precis för 5 minuter sen.
skulle egentligen till stan med rebecka, roger & co. men om jag följer med så kanske vi kör åt helvete eller nått. tror jag börjar få feber igen åxå, så nu ska jag lägga mig och kolla på grey's heeeeeeeeela dan!

PISS jävla dag!

förresten saknar jag fredrik!


ida p!

jag och ida satt hemma hos fredrik igår och snackade en massa skit, haha, ååh gud vila problems :s
åkte hem och kollade på oth, somnade som vanligt efter sådär 5 minuter ^^

vaknade halv 11 av att fredrik ringer, klev upp och gjorde fika..
när jag öppnade kylen för att ta fram smör, ost m.m. (pratar fortfarnade med fredrik)
så ser jag en stor jävla burk med marmelad, glädje rop då eller... hahah!
så till frukost blev det rostade mackor med marmelad & ost, mums!

börjar jobba om 4 timmar, jag vill inte... kom förbi nånting och va lite social? :)


lite bilder





Yran

Onsdag: klev upp vid 6, öppning på johanssons. Slutade kvart i 12 och åkte in till Ösd med carola & hilda, gick på stan ett tag handlade en massa skit för pengar jag egentligen inte har. bra där! åkte och hälsade på lina & moa i lugnvik, sen träffade jag niklas ett tag på stan innan jag började jobba 20.00, kom hem till torvalla vid 4.. en väldigt sliten amanda somnade på 2 sekunder.

Torsdag: åkte och kollade på soffa med fredrik, efter nån timma lämnade han av mig hos famma, somnade i soffan på en gång, sov i 4 timmar ungefär, åkte ner på stan och kollade på Sahara hotnights innan jag började jobba vid 22,00.

Fredag: Tog det bara lugnt på dan, vid 18 tiden tog jag bussen till clara och rebecka, satt och snacka en massa skit mest, åkte ner på stan vid 21.30. började jobba 22.00 och slutade vid halv 4 sen tog jag och fredrik taxi till torvalla, också nånting som jag verkligen inte hade råd med!

Lördag: Upp vid 10, gjorde mig iordning, drog upp fredrik från sängen för att hinna med bussen. gick till torvalla centrum med en väldigt, då menar jag väldigt, sliten kille. väntade och väntade på bussen, sen bytte dom nummer på bussarna och herregud, så kom lite sent till jobbet. men men.. slutade vid 18.00 träffade lina & moa, hade väldigt trevligt samtal med några, haha. väääärsta förfesten alltså! ;)
Sen va kvällen upp bokad, dead by april, amy macdonald, petter, presidenten, lady gaga.
TIMBUKTU! helt jävla sick, fan va jag älskar killen!


RSS 2.0