man hinner mycket...

.. om man ställer klockan på 06.30 när man egentligen har sovmorgon! 

har hunnit med att:
- plugga till historia provet som jag har idag
- Väntat på att Daniel paris ska komma till vakna och snacka, innan jag insåg att jag var ute en timme för tidigt!! 
- ätit god frukost och druckit 1 liter te... typ! 
- Varit ut med hunden i solen och tagit en promenad :) 
- insett att huuuuur mycket jag än lyssnar på Timbuktu så kommer jag nog aldrig att bli le, eftersom att det bara är spellistan som är döpt till Timbuktu! som går om och om i min ipod, fortfarande! 

och nu ska jag försöka skriva klart PM:et till svenskan imorn, får se hur det går! så nu sätter jag på MTV och börjar plugga. 

ni får en bild från tisdagens låååååånga (läs: korta) skridskofärd också...

HA! mamma, nu ska jag berätta...

.. varför man måste ha 1000 olika solglasögon i olika färger och modeller! Som idag när jag tänkte ha mina röda, kom jag på att jag ska ha en lila mössa, då är det klart att jag tar mina lila brillor ist för att matcha lite bättre!
Nu ska jag ta bussen in till stan för friluftsdag på medvinden, tar med mig skrillorna och drar! Bilder kommer sen, om vi inte hinner bryta nå ben eller spräcka huvve i en i vurpa så vi hamnar på akuten.... men det märks!

Det är bättre att vara sen med det sista .....

...än att vara sist med det senaste!
Kort dag idag som vanligt på måndagar, sååå skönt! har precis duschat efter en löprunda med fredrik, känner oss duktiga! :) måste ju börja träna om nu om man ska anmäla sig till tjejmilen!!
nu ska jag lyssna på min pluggspelnings lista på spotify för att bli lite smart så jag kan försöka skriva det här jävla PM:et som ska vara klart på fredag till NP i Sv B... jag dör! vet inte änns vad jag ska prata om i 5 eviga minuter!

Speedo frida!

jag, frida och karin sitter och klipper låtar och snackar..
Karin: vet ni att det finns en låt som är 24 timmar lång?
Frida: Gör det ? det är säkert en sån här låt som man får hjärtattack eller blir psykad av om man spelar den baklänges!
Jag & karin: hahaha, va?
Frida: Ja som på totally spies? Om man lyssnar på en viss låt baklänges kan man fakttiskt få hjärnblödning.... Det är SÄKERT!
jag och karin: mm... visst frida...
Pratar om vad jag ska klä ut mig till på emma och lovisas fest!
Karin: men va typ madicken
Frida: eller karlsson på taket!
jag: jaaa.. jag har tänkt på det men tror inte det
Karin: Bert!! klä ut dig till bert! :D
Frida: NEJ! Nu vet jag!!!! klä ut dig till Spöket Laban, det är ju skit lätt. Du behöver ju inte änns vara där då liksom!

ååååh herreguuud, mer speedad människa får man leta efter nu alltså!

födelsedagskalas!

Hade sjukt roligt igår på ishallen och roligt att träffa folk som man inte sett på evigheter typ! :) Dansade arsle och sjöng halsen av oss, tråkigt bara att anna stack hem vid 12 tiden, utan att säga hejdå? vad har du för försvar till det då, va? kom till lägenheten vid 2 tiden... trodde jag ja! men man ska ju ställa fram klockan en timme så den va 3 och det betydde 5 timmar till klockan ringde och det va dags för dans.... känns ju sådär att gå upp på dansen snart kan jag säga, skulle vilja ligga i soffan hela dan och kolla på sex and the city!

jämför det här... vilket proffs jag är på paint!!

nog för att min blev lite krokigare och sneare, men gladare iaf för hon fick ett röd randigt linne ist för svart!!
Snacka om lite att göra på en fredags förmiddag..........

inte vilken dag som helst.. eller?

Måste börja med att säga grattis till min älskade bästa vän, Anna Englund! tack för att du förgyller mina dagar med dina knäppa påhitt! <3
(hade ingen bild på dig på den här datorn, så det fick bli en fb bild, och robin blev bortklippt för det är faktiskt din dag idag!)
To do i helgen (eller tänkt iaf):
FREDAG
- Städa rummet med hjälp av hilda, som på gamla goda tiden!
- Äta thaimat
-Hyra film och mysa med min febriga syster.
LÖRDAG
- Cirkelträning............
- om vädret tillåter, längdskidor med ELIN ERIKSSON?!! Hennes förslag faktiskt :o
- Gourmé med anna, fest i ishallen för att fira tobbe och perman
SÖNDAG
- 4 timmars dans
- Mys framför Sex and the city, som säkert kommer bytas ut till plugg istället då det är väldans nödvändigt inför NP i sv B.....
Som ett plus idag ska ni få höra en suuuuuuuuuper mega bra låt också!

Musikal

nu sitter jag och myser med min kurrande katt :) och eftersom han alltid vill sitta i knät eller på tangentbordet när man sitter vid datan så är jag ganska glad att han valde knät idag, det blir så himlans jobbigt att skriva annars!
Nu ska jag snart ta tåget in till stan för att kolla på 3ornas musik, sound of music!
Och nu börjar det dra ihop sig för att beställa turiket resan, nästa vecka ska det vara klart :D
Ser ut som att jag håller i han hårt som fan, men det va ett försök till att få han att titta in i kameran! ;)

orkar inte...

känns som jag har tusen miljoner saker att göra... fast egentligen inte! läsa ett häfta till svenskan, en engelska uppgift och göra klart det sista till solodansen. Men.... jag känner att jag måste göra nått men jag vet inte vad, jag får paaaaaanik!
Vill åka utomlands, vill kolla på bra tv-program och filmer (problemet är bara att jag inte själv vet vad jag menar med bra) läsa klart boken, plugga, dansa, slappa, lyssna på musik. jaa jag vill göra typ vad som helst men jag bara orkar inte, uuuuuuuuuuuuusch!

I skuggan av värmen

lånade en bok i torsdag, i skuggan av värmen, och jag har snart läst ut den :o så jävla bra att jag inte vill läsa ut den, men då visade det sig att mamma hade tredje delan av den, och jag läser andra nu så det är helt perfect!!!! :D
Dansen idag gick super bra, fick jävligt mycket gjort faktist! bra jobbat allihopa :)
nu blir det middag, thaimat, muuuuums! och ikväll blir det bara till att läsa och mysa.

ledig och skkkakis

Sitter hemma helt dyblöt i svett efter en löprunda med extra motstånd... hur roligt är det att man måste dra shakira efter sig och få det dubbelt så jobbigt, bara för att hon är för lat för att springa med... herreguud.
Nu ska jag stretcha sen ta en snabbdusch, och eftersom jag är heemma själv ska jag göra en stor kopp te och sätta på mig mjukisar och mysa ner mig i fåtöljen och läsa en bok :)
ikväll blir det handledarkurs med karin.. det lär ju bli jag och 95orna, roligt värre!! men men, inget att göra åt..
Nu är jag så himla skakis så jag kan knappt skriva, så dags att ta och slänga i sig en banan. HÖRS!

Bättre tisdag

Sitter just nu i Jespers lägenhet och väntar på att maten ska bli klar. Har precis varit ute och tagit årets första löparrunda i finvädret, med peppande Timbuktu musik i öronen. Rikitgt tungt vare faktist idag, haha, men det får det vara första gången man springer på evigheters evihet! Så nu väntar jag på träningsvärk imorn, annars jävlar!
Nu verkar det som att potatisgratängen är klar så nu ska jag äta, sen blir det fruktsallad och sex and the city :)

dance & middag i city

Sitter nu och dricker en kopp te i träningskläderna som vanligt på söndagar!
jag och frida tänkte dra upp om 45 min typ för att göra klart några moves, så precis allt är klart för nu är det fan dags att börja nöta som några galningar! inte så hemskt länge kvar nu till showen om man tänker på hur tok mycket vi har kvar att göra....
Efter dansen åker hela familjen bruman/persson till stan för att famma ska bjuda på middag på arctura, mums!! :)
BTW, tack och lov att eric vann ist för danny.. men om jag hade fått önskat hade the moniker kommit före danny också ;)

Snart slut...

idag är det lördag och dom flesta lördagar brukar se ungefär likadana ut vilket betyder; fint väder (oftast), tid till att koreografera och baka något gott, kolla på melodifestivalen och bara mysa.
Så på morgonkvisten tog jag och mamma en promenad med hunden, sen har jag suttit och kollar igenom en massa recept så det lär dom bli så att jag bakar något gött! och nu kom jag precis in från garaget där jag och frida har koreograferat massor! shit va bra det gick (eller så inte)... men iaf nånting blev det väl.
Ska snart iväg och handla middag med mor, och ikväll är det ju final på melodifestivalen!! :D Och om jag (läs mamma och pappa) ska slösa några pengar på att rösta så blir det nog på The moniker (y) han är den enda som skulle ha en chans i eurovision iaf :) OH MY GOD!

Och eftersom det är lördag så är det bara söndag kvar av lovet.... jag viiiiiiiiill inte!!!!




allt och lite till

Idag har jag hunnit med att ta vaccin som gjorde svin ont, varit hos tandläkarn som skrapat tandsten (ja elin, det är typ bara gamlingar som har det, och jag) tills jag blödde i hela käften, städat rummet, ätit lunch på thaimarket och nu sitter jag och kollar på ett avsnitt av OC! Shit alla bacon va jag saknar det, tror det blir till att beställa hem hela serien nån dag här på lovet...
PUSS

Oskar & Anna i mitt hjärta!!!!

Gårdagen bjöd på shopping med bästa anna, sen middag hos farmor och det va suuper gott!
Och OSKAR LINNROS såklart :D Fan va bra han är live!! och har nog aldrig varit på en konsert med en kompis som öser så mycket som anna, haha!
när det va slut tänkte vi gå ut och vänta på fredrik och jesper, men jag envisades med att gå in en sista gång för att kolla på vad alla höll på med, och där stod han.....
HAHA! skämta, eller han gjorde det! och skrev sina autografer och sa tack, tack, tack, tack till alla, förutom när han kom till anna!! stod och snackade skit länge, eller iaf om man jämför med vad han gjorde med alla andra, och jag ville bara döööö! fyfan, love you för det där anna!!
och eftersom min kamera va så jävla rolig så hann jag ta 1 kort på en tom scen innan minnet va fullt....

TAGGAR SÖNDER!

har precis varit och kollat på syrrans värdelösa musikal, som inte alls va värdelös utan helt okey, måste bara säga att det va ju dom tre dansarna som gjorde det ;)
Nu håller jag på att försöka hitta några kläder som jag kan ha imorn när jag och min kära vän anna ska på oskar linnros!! men eftersom att nästan hela min garderob består av fula, urtvättade äckliga t-shirtar och mjukisar så har jag här med ett problem.. men har letat riktigt noga och längst in ligger det liiiite "fin" kläder ihopknulade (med ETT L) så nånting måste det väl finnas. dansar & hoppar framför spegeln och lyssnar på oskar för att tagga till lite extra för morgondagen, kläderna måste ju vara hopp-, dans- OCH svett vänliga liksom....
nu måste jag fortsätta, så jag blir klar nångång ikväll! :)
PUUUUSS!
BTW, Frida, jonna och karin, ni va gryyyyym ikväll! även om ni tappade bort er :) PUSS PÅ ER! <3

engelska.. eller skidor?

Eftersom jag är så himla duktig och har gjort klart allt i engelskan som skulle vara inne innan lovet fick jag ta halv 2 tåget och för att plugga svenska... men när man sitter på tåget och ser strålande sol ute så känndes det bättre med en skidtur över sjön med fredrik och hundarna! MYS!
Nu väntar jag på middag sen blir det dänce för hela slanten!

RSS 2.0