Bieber och morsdag

Igår såg jag den efterlängtade never say never filmen om justin bieber, det är helt sjukt va besatta hans fans är! :o fast det känns typ som att jag kommer vara en av dom där tårögda skrikande tjejerna i sommar på yran när jag får se timbuktu igen! :D HAPPY! har räknat ut att jag varit typ kär i han sen jag var 11 år, it's a long time ;)
.
Idag är det morsdag, så passar på att säga grattis till min kära mamma. Och min kära andra granne fyller 20 idag! grattis bästaste jesper :)
My man! ♥

Framtiden är så ljus att jag må ha solbrillor...

Seriöst, finns det någon kungligare arstist eller?

Alanya, here we come!

Eftersom jag inte har haft nån tid alls till att skriva dom senaste dagarna, (veckorna) så tänkte jag bara informera alla om att vi åker ikväll :D:D:D:D
.
Så jag har tvingat fredrik att ta med sig datorn så jag ska uppdatera er på resebloggen med bilder och så :)

nedräkning!

Nu är det väldans länge sen jag skrev.. men har inte haft tid!!
hade det iaf jätte roligt på valborg, bättre än förväntat faktiskt! :) och jag fick fina presenter på min födelsedag också! :D Super nöjd!
.
Igår hade jag fått brev från rektyreringsmyndigheten, idag har jag varit på banken och fixat nyss VISA kort så man iaf kan handla på nätet! vuxenpoäng ;) ... eller?
.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och springer runt i ett par klackisar jag fått låna av söta Linda! Eftersom det äntligen är show imorn (!) och jag ska dansa i klackisarna så kan det vara bra att trända eftersom jag äldrig änns har gått i ett par! :o SJUKT PEPP FÖR MORGON DAGEN :D
.
och idag är det precis en vecka till jag, fredrik och anna sticker till alanya och dansar röven av oss! men vi har en deal... anna och fredrik SKA stå i ena endan av diskoteket och köra stora och lilla bollen, och jag kan vara på andra sidan! ÅÅÅÅÅH vad jag längtar!!
och

RSS 2.0